torsdag 25 mars 2010

Apropå bajs...

Som småbarnsförälder vänjer man sig vid bajs. Ganska mycket bajs dessutom och typ överallt. Men bara sina egna barns bajs. Så är det i alla fall för mig.
Barnet hade med sig kompis från dagis igår, vilket ju var skoj. För honom och kompisen för att de får leka och för mig för att jag inte behöver vara så engagerad utan de sysselsätter varandra.
När daten bestämdes tog jag dock inte med toalettbesök i beräkningarna. Men så klart att vi knappt hunnit innanför dörren innan det plötsligt satt två små ljus bredvid varandra i badrummet och bajsade. Min på pottan och kompisen på toan bredvid. Och så måste jag torka okänd rumpa, med okänt bajs och helt obekant bajslukt. Klart inte min grej. Kräver en del tillvänjning tror jag. Ingen slump att jag inte är i vårdsektorn...
Så min lyckliga eftermiddag med playdate åt barnet backfired kan man säga!!

Påskpyssel

Mitt barn saknar helt den rit-talang som barnen Alm besitter. Dock har han trots detta påskpysslat. Vilka kycklingar!



Mamma blir tvungen att spara resten av livet...

Frysbox

...Platsen för mig sedan jag tvättat barnets gosedjur. Han är sjukt sur för att det inte är "mörkt" längre. Bryr sig inte så mycket om att det mörka är smuts, dregel och annat gojs. Men OK, jag brydde mig väl inte heller så mycket om det. Drog dock gränsen vid kiss. Gosedjuret blev kissigt och då måste det tvättas.
Eftersom det ju är ett måste vid läggdags skulle det torktumlas så att det hann bli torrt i tid. Men då fick barnet svår ångest så jag fick lova att inte göra det. Så jag gjorde det när han gått till dagis. Svekfull mamma här.

Teckningar från barnen.


Titta. Barnen har ritat. Den svartvita har Lilla ritat och det är jag. Med huggtänder, skolios och begynnande spaltgom. Och en frisyr som får Rod Stewart avundsjuk.
Den andra har Stora ritat och det är en kanin. Märkligt hur lika saker är ändå...

Kärring




Så här såg jag ut idag. Lite tantvarning men skit i det för det jag vill visa är att jag ju skrivit om tidigare att jag vill ha Chanels Carousel-halsband. Dock kostar det typ 11.000...

Så jag började ett detektivarbete och hittade en nästan likadan på en Hawaiiansk butik. Igår kom den och den är jättefin. I Love it


- Posted from Sparas (Ellens) iPhone

Bajs. Mamma. Nej

Fick denna av en jätterolig tjej som jag jobbar med. Skratta nu för det här är humor.

Rubiks kub för blinda.


Eminent produkt.